Blog Post

News from us
20 febbraio 2019

Modele te flokeve per femije

|
0 Commento

Meqenëse flokët e djalit Tim NUK thonë se është shumë e dendour dhe e vështirë, Deri Tani Kemi ndalur coiffure e shkurtër, por me theks të modës-modeli i rruar. Më parë, Unë pashë shumë materiale në Internet për flokët më të mirë për djemtë për 10 vjet, dhe kuptova se Duke u bazuar në flokë të shkurtër JO shumë opsione. Në Fakt, teknologjia e krijimit të grupeve në kokë NUK është e vështirë, Natyrisht, për ATA që kanë aftësi për të punuar me një makinë shkrimi dhe gërshërë. Modelet Mund të bëhen në bazë të boksit të coiffure, gjysmë-Kuti, iriq (Kastor), nënçmuar. Vështirësitë shumë të kundërta duken flokë të errët, por Edhe për të blondes NUK është e nevojshme të refuzojë një parukë në modë. Prindërit e avancuar madje përdorin ngjyrosjen e flokëve të fëmijëve për të arritur ekspresivitetin më të Madh të modelit, por ne NUK jemi AQ në modë… Dielli i pishines dhe i detit eshte i demshem per floket thote lapsaxhiu. MOS ke dashur te thuash “Uji” o kokë Bole. Plaku mere po TI si ke qenë me floket hë. -Flokeve qe MOS te Bijen duhet TI hedhesh nje Got e shurrë qe ne mengjes PA dhjere qente……. Haircuts modës për djemtë në karakteristikat e pneu NUK janě Inferiore ndaj flokëve të njerëzve të rritur. Bijtë modernë Japin Shans për baballarët e pneu élégant, sepse shpesh Styling në fëmijën duket më mirë se sa në prind. Bjondet këtë vit duhet të largohen nga ngjyra e platinit, Duke i kthyer rrënjët e Tyre në ngjyrë të artë.

Është më e thjeshtë për të prerë një djalë të Vogël me një makinë shkrimi. Merrni një qethës të flokëve, dhe një krehër dhe gërshërë do të gjenden në çdo shtëpi. KY modèle Mund të aplikohet Edhe në flokë më të hollë, por rezultati është gjithnjë më i kënaqshëm në flokë të Dendur. Kini kujdes me coupes de cheveux “vajzë” për djemtë (quads, flokë të gjata)-ATO Mund të ngacmohen, gjë që do të ndikojë negativisht në vetëvlerësimin. AJO që, megjithatë, është tipike për një prerje flokësh “Nën Zero”-kokë Tufts Gjithashtu shkakton Shoqata të caktuara… Shtoni DISA ngjyra të Tjera në DISA Fije të flokëve tuaj, si për shembull nuanca të së kuqes. Fonds më në! Kjo është një shkrirje si pastelë, Ku të gjitha Brunet Mund ta gjejnë veten. Për flokë me shkëlqim, Mund t`i lyeni në një ngjyrë të errët, të ngjashme me kafen dhe patëllxhanin. Por nëse Djali juaj NUK dëshiron të shkurtojë diçka Atje? CILA coiffure për të zgjedhur, për të përballuar dhe përshtatur Trendet e modës? Ka dalë një Model i ri i flokëve ombre, duc përdorur tashmë ngjyra të errëta, JO më bjondet e hapura.

KY mdoel përveçse i bukur NUK do të shkatërrohet nëse dilni në Shi, sepse flokët do të jenë vetë të valëzuara dhe të lagura! Megjithatë, tashmë në adoleshencë të Herme (10-12 vjeç), shumë Djem janě të ETUR për vetë-shprehje, Duke përfshirë ndryshimet në pamjen e Tyre. Në këtë Rast, një prerje flokësh me një modèle do të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të shprehur veten si një natyrë e jashtëzakonshme dhe për të fituar vëmendjen e kolegëve. Përveç kësaj, në vitin 2016, këto prerje flokësh janě të popullarizuara në Mesin e adoleshentëve. Nëse gjithçka është një dëshirë ose nevojë për të prerë një fëmijë, atëherë duhet të afrohemi sa më shumë që të jetë e mundur. PRA, mjekët, për shembull, NUK e rekomandojnë, siç Ishte Zakon më parë, të rruheshin fëmijët. Shpjegohet thjesht. Lëkura në kokë e të vegjëlve është jashtëzakonisht e hollë dhe e butë, dhe follicules flokët mbivendosen në até në një distancë të shkurtër.

|